De dag van de Geohydrologie

Woensdag 4 maart 2015, Jaarbeurs, Utrecht

De toenemende drukte in de ondergrond heeft ook zijn (soms vergaande) effecten op het grondwater in zowel stedelijk als landelijk gebied in Nederland.De effecten van ruimtelijke ingrepen (boven- en ondergrondse RO), grondwaterverontreiniging, open en gesloten WKO systemen en hun thermische invloedsgebieden, winning van proceswater, drinkwater, bronbemalingen leiden door die toenemende drukte steeds vaker tot conflicterende belangen.Een gedegen kennis van de geohydrologische aspecten van de bodem of een gebied en de gevolgen van ingrepen kan bijdragen aan een juiste belangenafweging en o.a. ook inzet van de juiste technieken.
De dag van de Geohydrologie is bestemd voor medewerkers van rijk, provincies, waterschappen, gemeenten, omgevingsdiensten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, gww-sector, de bouw, (drink) waterbedrijven, industrie, advies-,onderzoek- en onderwijsinstellingen.
Tijdens de Dag van de Geohydrologie komt grondwater in al zijn facetten aan de orde tijdens lezingen de infomarkt en netwerkmomenten.

Programma Dag van de Geohydrologie

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven

*(Verplicht veld)
Factuurgegevens ten name van:

Annuleringsvoorwaarden

Bij schriftelijke annulering tussen 4 en 2 weken voor de datum van deze cursus wordt € 45,- administratiekosten in rekening gebracht.

Indien u binnen 2 weken voor de datum van de bijeenkomst annuleert, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht en wordt na ontvangst van betaling de documentatie toegezonden.

Bij verhindering mag een vervanger van uw inschrijving gebruik maken.
Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>