Seminar Bodem en Grondwater onder de Omgevingswet

Seminar Bodem en Grondwater onder de Omgevingswet – Woensdag 8 februari 2017 – Utrecht

Begin 2019 worden 26 afzonderlijke wetten die beoogd zijn onze omgeving te beschermen opgenomen in de Omgevingswet. Het aantal algemene maatregelen van bestuur wordt gereduceerd van meer dan honderd naar vier. De wet- en regelgeving op het gebied van water en bodem, zoals de Waterwet en de Wet bodembescherming, gaan op in de Omgevingswet. De Omgevingswet heeft de Eerste Kamer gepasseerd. Achter de schermen wordt druk geschreven aan de nieuwe uitvoeringsregelgeving, de Invoeringswet en de verschillende aanvullingswetten. Het implementatietraject is op gang te komen. De internetconsultaties over de Aanvullingswet en de Memorie van Toelichting zijn afgerond.

Programma Seminar Bodem en grondwater onder de Omgevingswet

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven

*(Verplicht veld)
Factuurgegevens ten name van:

Annuleringsvoorwaarden

Bij schriftelijke annulering tussen 4 en 2 weken voor de datum van deze cursus wordt € 45,- administratiekosten in rekening gebracht.

Indien u binnen 2 weken voor de datum van de bijeenkomst annuleert, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht en wordt na ontvangst van betaling de documentatie toegezonden.

Bij verhindering mag een vervanger van uw inschrijving gebruik maken.
Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>