Ventilatie en luchtbehandeling

Eendaagse cursus – Donderdag 10 mei 2012 Utrecht/Woensdag 10 oktober 2012 Breda

De belangrijkste redenen om in gebouwen te ventileren zijn: behoud van een goede luchtkwaliteit waarbij het CO2-gehalte het belangrijkste criterium is, de afvoer van schadelijke stoffen zoals SO2, NOx, CO, Ozon en stof, de afvoer van warmte en waterdamp en de toevoer van verbrandingslucht. In gebouwen spelen met name de indicatieve en maximale grenswaarden (voorheen MAC-waarden) van stof, ozon en koolmonoxide een belangrijke rol.

Tijdens de cursus Ventilatie en luchtbehandeling zal niet alleen worden stilgestaan bij het “waarom” van ventileren, maar ook bij criteria voor dimensionering, uitvoeringsvormen van verschillende ventilatiesystemen, keuze van de ventilator, roosterkeuze en filtering en zullen ook enkele voorbeeldberekeningen worden uitgevoerd en toegelicht.

Alle mechanische ventilatiesystemen maken geluid; diverse methodieken om de geluidproductie te minimaliseren komen tijdens deze cursus aan de orde. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar ventilatoren, dempers, roosters etc., maar ook naar flankerende geluidoverdracht, trillingsoverdracht en geluidtoetreding van buiten. De cursus ventilatie en luchtbehandeling in gebouwen is bestemd voor medewerkers van gemeenten, woningcorporaties, de bouwsector, projectontwikkeling, architectenbureaus, installatiebureaus en advies- en onderwijsinstellingen met bouwkundige disciplines.

Programma Ventilatie en luchtbehandeling

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven

*(Verplicht veld)
Factuurgegevens ten name van:

Annuleringsvoorwaarden

Bij schriftelijke annulering tussen 4 en 2 weken voor de datum van deze cursus wordt € 45,- administratiekosten in rekening gebracht.

Indien u binnen 2 weken voor de datum van de bijeenkomst annuleert, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht en wordt na ontvangst van betaling de documentatie toegezonden.

Bij verhindering mag een vervanger van uw inschrijving gebruik maken.
Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>