Werken met Sanscrit in de praktijk

Workshop Werken met Sanscrit in de praktijk - Woensdag 8 juni 2016 Utrecht / Woensdag 21 september 2016

Sanscrit is het op internet beschikbaar rekenmodel voor de toepassing van het Saneringscriterium Bodem. Dit saneringscriterium is opgenomen in de Circulaire Bodemsanering van 2009.
Het programma Sanscrit dient ter beoordeling van humane, ecologische en verspreidingsrisico’s ten gevolge van de aanwezigheid van bodem/grondwater-verontreiniging.Via het programma wordt bepaald of sprake is van onaanvaardbare risico’s waaruit volgt of al dan niet met spoed gesaneerd dient te worden.
Tijdens de workshop “Werken met Sanscrit in de Praktijk” krijgt u de meest recente ontwikkelingen van dit programma in relatie tot nieuwe beleidsontwikkelingen rond risicobeoordeling te horen. Het grootste deel van het programma wordt echter besteed aan het werken met het programma Sanscrit aan de hand van door u zelf meegebrachte cases. U wordt op deze manier in de gelegenheid gesteld om uw eigen praktijkproblemen te bespreken.

Programma Werken met Sanscit in de praktijk

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven

*(Verplicht veld)
Factuurgegevens ten name van:

Annuleringsvoorwaarden

Bij schriftelijke annulering tussen 4 en 2 weken voor de datum van deze cursus wordt € 45,- administratiekosten in rekening gebracht.

Indien u binnen 2 weken voor de datum van de bijeenkomst annuleert, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht en wordt na ontvangst van betaling de documentatie toegezonden.

Bij verhindering mag een vervanger van uw inschrijving gebruik maken.
Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>